Tryg og sikker opbevaring er alfa omega for os

Alfa omega, når du opmagasinerer dine ejendele på et depothotel, er, at de står i sikkerhed – dels over for ubudne gæster, men også at sikkerheden omkring opbevaringen er i top, så dine ejendele ikke risikerer skader. Hos Box2All er vi passionerede omkring at sikre opbevaringsrum med gode sikkerhedsforanstaltninger, så du ikke skal bekymre dig om dine opmagasinerede ejendele. Derfor har vi naturligvis taget vores forhåndsregler og tilbyder dig en personlig kode til vores arealer, en privat lås til dit opbevaringsrum samt overvågning 24/7. Læs mere om, hvordan vi sikrer, at dine ejendele ikke er tilgængelige for andre end dig – og hvordan vi eliminerer risikoen for, at dine ejendele tager skade under opmagasineringsperioden.

Box2all - Depotrum
Box2all - Depotrum

Sikkerheden i opbevaringsrummene er i top

Du kan betragte et depotrum hos os som en naturlig forlængelse af dit eget hjem. Det er nemlig dit private rum, i den tid du lejer det. Derfor er rummene forsvarligt adskilte, så vores lagerrum til leje kan aflåses forsvarligt med en privat lås og området kun kan tilgås med en personlig kode, som vi udelukkende giver vores kunder, der opmagasinerer på dét specifikke område. Der er dermed ikke nogen uvedkommende, der får adgang til det område, hvor vores bygninger til lager-, opbevarings- og depotrum befinder sig. Det er med andre ord ikke meget anderledes end at opbevare sine ting derhjemme. Den åbenlyse fordel er dog, at genstandene i opmagasinering ikke tager plads derhjemme, og at vi tager os af videoovervågning, så dine ejendele ikke tager skade.

Din tryghed er nemlig fuldstændig afgørende for os, fordi vi ved, at vores kunders tillid er afgørende for, at vi kan blive deres foretrukne opbevaringspartner. Vi er primært placeret i Nordjylland, og på nordjysk er tillid ikke noget, man spøger med – tværtimod er det din sikkerhed for, at vi gør vores ypperste for, at dit depotrum udelukkende betjenes af dig.

Der er lunt og tørt, når du opmagasinerer hos os

Vi sørger for, at vores depot- og lagerrum altid er lune og tørre. Vælger du opbevaring hos Box2All, er du dermed sikret en all-around sikkerhedsløsning. Vi tager os nemlig ikke kun af sikkerhed i forhold til tilgang til området, men i ligeså høj grad af, at dine genstande opbevares under gode forhold. Vi er din sikkerhed for, at dine ejendele ikke tager skade under opmagasinering.

Kender du lugten af sommerhus? Når ting har været opbevaret længe i sommerhuse, kælder- og loftrum får de ofte en sødelig lugt, hvilket kan skyldes, at de har været udsat for høj luftfugtighed og svingende temperaturer. Vi sørger for at hverken fugt, støv eller temperaturudsvinger forekommer i vores depot- og lagerrum. Derfor kan du være sikker på, at dine ejendele er i ligeså god stand den dag, du igen får brug for dem, som den dag du placerede dem i vores depotrum. Det er forskellen på professionelle og private opbevaringsmuligheder. Du kan dermed betragte vores opbevaringsmuligheder som et hotel, dine ejendele kan tjekke ind på i det tidsrum, du ikke skal bruge dem.

Brænder du inde med spørgsmål til tryghed og sikkerhed omkring vores opbevaringsmuligheder? Så tøv ikke med at kontakte os.

Box2all - Depotrum
Scroll til toppen