Hos Box2All tilbyder vi specialbyggede unikke container til netop dit specifikke behov 

Hos Box2All tilbyder vi en service på levering af specialbyggede containere. En mulighed, der er fuld af mange forskellige muligheder, da der ingen grænser er for, hvad disse specialbyggede containere kan bruges til. Derfor bør man lægge særligt mærke til ordet; special. Der er nemlig ingen af vores specialbyggede containere der er ens, og hver eneste container bygges ud fra de unikke og specifikke behov. 

Få en specialbygget container leveret til brug til opbevaring 

Du kan eksempelvis få leveret en specialbygget container til brug til opbevaring. Dermed kan du få den i dine ønskede mål, og samtidig få den indrettet, så den er tilpasset dine behov. Det kan være med reolsystemer, hvis du gerne skal kunne opbevare mange forskellige genstande, som gerne skal være let tilgængelige. Det kan eksempelvis være, hvis du som erhvervsdrivende har behov for noget lagerplads, som du ikke selv har i din virksomhed. I et sådan tilfælde kan en indrettet specialbygget container være den rette løsning. Du kan få den indrette med både interiør, reoler og hylder, så den passer til dig. Derudover er det muligt, at der både kan installeres el og/eller varme, hvis der skulle være behov for det. På den måde kan du opbevare de ønskede genstande bedst muligt, hvad end det er privat eller til virksomhedsbehov.

Har du nogensinde overvejet en container som møderum eller kontor? 

En specialbygget container er meget mere end bare en container. Det er et rum med mange muligheder. Vi tilbyder specialbyggede containere, som passer til netop dit behov. Det betyder, at hvis du har behov for et ekstra rum, kan du med god grund vælge en container frem for en tilbygning. I nogle tilfælde kan man have behov for det ekstra rum i en periode og dermed en specialbyggede containere en rigtig god løsning. Skal de specialbyggede containere bruges som møderum eller et ekstra kontor, er det muligt både at installere varme, således at rummet kan være tempereret hele året rum. Man kan ligeledes få installeret klimaanlæg, således at indeklimaet er optimalt til at opholde sig i containeren. Derudover kan man få specialdesignet den med både lyd og lys efter ens behov og ønsker. På den måde kan du få de specialbyggede containere lige præcis, som du gerne vil have dem, så de passer til det behov, du har. Dette gælder både, hvis det skal bruges som et mødelokale, kontor eller andet. Du kan også få videoovervågning, hvis du har behov for det, i forhold til, hvis de specialbyggede containere skal indeholde dyrebare genstande. Derudover er det muligt både at få døre og vinduer i containerne, så det fungerer præcis som mange andre rum. De specialbyggede containere kan dermed blot ses som et ekstra rum, der kan bruges til lige det, du ønsker dig.

Kun fantasien sætter grænser for containernes muligheder 

Det er kun fantasien, som sætter grænser for, hvad de specialbyggede containere kan bruges til. Det betyder, at du kan få speciallavet containeren til netop dit behov. Om det er et rum, hvor du skal kunne opholde dig eller et rum blot til opbevaring udstyret containerne med det, der passer til dit behov. Du kan eksempelvis også bruge en specialbygget container som et værksted. Et værksted vil ofte kræve plads, og hvis ikke man har det i sit private hjem eller i forbindelse med sit firma, kan det være en god løsning at få en specialbygget container. Værkstedet vil ofte ikke kræve meget udstyr i containeren, og det er dermed en god løsning. Med strøm og vinduer for optimalt lys, er man langt og dermed klar til at bruge containeren som værksted, hvis blot man har det værktøj klar, som man skal bruge. Det er også en god løsning i forhold til skidt fra værkstedet, da det således kan holdes i containeren og ikke slæbes med direkte ind fra et værksted til sit hus.

Box2all - Indretning af depotrum

Vi kommer til dig - i hele Danmark uden besvær

Vi kommer og installerer og specialdesigner containerne ude ved dig. Du er dermed fri for at tænke på flytning og transport af containeren til rette sted. Vi leverer i hele Danmark og er klar til at hjælpe med enhver opgave. Vi kan hjælpe dig med at få tilpasset de specialbyggede containere, så de passer til det formål, som du skal bruge den eller de containere til. 

Prisen for de specialbyggede containere er individuelle, da det vurderes ud fra den løsning, som du skal have lavet. Det betyder, at du ikke kan få oplyst en fast pris. Vi snakker os altid frem til prisen ud fra de behov, du har. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i muligheder for at få specialbygget en container. Det er ganske uforpligtende at høre om mulighederne for de specialbyggede containere. Har du en idé, men er i tvivl, om en container er den rette løsning - så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er klar til at rådgive og vejlede dig, så du kommer frem til den løsning, som passer til dit behov. På den måde kan en container blive den rette løsning for dig, når den tilpasses dit behov. 

Kontakt os for at høre mere.

Scroll til toppen