Høj sikkerhed med professionel opbevaring

Sikkerheden er i top, når du opmagasinerer dine ejendele hos Box2All. Det har vi sikret ved at videoovervåge vores arealer 24/7, du får en personlig kode og lås til dit depotrum. Vi har nemlig gjort alt for, at du trygt kan have 100 pct. tillid til, at dine ting bliver opbevaret sikkert, når du vælger en opbevaringsløsning hos os. Det er naturligvis ikke kun i forhold til ubudne gæster, at vores sikkerhed er i top. Alle vores opbevaringsløsninger er designet på en sådan måde, at de er opvarmede og med lav luftfugtighed, så dine ejendele ikke tager skade, mens de er i vores varetægt.

Box2all - Depotrum
Box2all - Depotrum

Ingen ubudne gæster i vores depotrum

Alle Box2Alls depotrum er sikret på professionel vis mod ubudne gæster. Én af vores forhåndsregler er videoovervågning af depotrum 24/7. Der sker dermed ikke noget i vores opbevaringsrum, der går under vores radar. Vi ved nemlig, at både private kunder og erhvervskunder opbevarer værdifulde ejendele, og det falder os derfor naturligt at gøre vores ypperste for at undgå, at andre kommer i nærheden af rummene.

Vores lager- og depotrum er en forlængelse af dit eget hjem eller virksomhed. Derfor får du en personlig kode, du kan bruge til at komme ind på pladsen, der er spærret af for alle, der ikke er kunder hos os. Du får tilmed en personlig lås til dit opbevaringsrum, så det du har opmagasineret, kun kan tilgås af dig. På den måde kan alle vores kunder være trygge ved, at sikkerheden er i top, og ejendelene dermed står præcist, som du forlod dem, når du kommer tilbage efter dem.

Sikkerhed mod skade med professionel opbevaring

Vi brænder for at yde den bedste service for vores kunder. Det indebærer at passe rigtigt godt på dine ting, når de er opmagasinerede i vores lokaler. Derfor opvarmer vi vores lokaler, så vi undgår store temperatursvingninger. Derved undgår vi, at dine ejendele kommer til at lugte af sommerhus, som det tit er tilfældet, når ejendele opmagasineres privat. Vi sørger til med for at holde luftfugtigheden nede, så dine ejendele ikke tager skade.

Ved at vælge en professionel opbevaringsløsning, er du fri for at bekymre dig. Alle vores opbevarings-, depot- og lagerrum er forsvarligt aflukkede, så hverken regn eller vind kan komme derind. Det er ligesom at tjekke dine ejendele ind på et hotel, hvor de kan opholde sig, indtil du får brug for dem. Du kan vide dig sikker på, at ejendelene ligner sig selv. Der er naturligvis også altid lys, så du også kan føle dig tryg, når du færdes på vores områder.

Box2all - Depotrum
Box2all - Udefra

Tæt på kunder i Nordjylland

Vi er relativt nystartet og placeret i det nordjyske. Vi brænder for at tilbyde vores kunder professionel mulighed for opbevaring. Derfor er det helt naturligt, at vi har sørget for sikkerhed, så du har personlig adgang via en personlig kode, der giver adgang til bygningen samt en personlig lås, så kun du kan tilgå dine ting. Hvad end du er privat eller erhvervskunde er vi sikre på, at vi kan finde en opbevaringsmulighed, der passer dig.

Vi er naturligvis tilgængelige, hvis du har spørgsmål til sikkerheden eller andet i forhold til vores muligheder for opbevaring. Vi leverer altid den bedste service, og har sikkerhedsforanstaltninger, der kan måle sig med de førende i branchen.

Scroll til toppen