Isolering af containere. Vi kommer til jer.

Har I en container der skal isoleres, kommer vi til jer.

Vi har udviklet et modul system, der gør det nemt og hurtigt at isolerer alle størrelser containere, direkte ude hos kunden. 

Vi kan leverer systemet således at det er skræddersyet til Jeres behov. Der er mulighed for at få strøm, hylder og lignende.

 

Box2all - Indretning af depotrum

En specialbygget container

Vi forstår dit behov for opbevaring, og vi kan finde ud af at bygge containere, der stiller det behov. Forudser du, at din virksomhed får brug for en permanent opbevaringsmulighed, så kan en lagercontainer være den bedste og billigste mulighed. Vi har bred erfaring med at indrette alt fra opmagasinering af vin til værktøj og store maskiner. Du kan derfor få mulighed for at skræddersy din egen container, så du får mest muligt ud af pladsen. Vi både udlejer og sælger containere og har derfor en god forståelse for og indblik i markedet, så vi kan rådgive dig bedst muligt om, hvilken container du bliver allergladest for.

Der er stor fleksibilitet i forhold til størrelse, så vi har containere til dig, uanset om du skal opbevare maskiner eller blot føre arkiv. Dine behov er det vigtigste, og vi brænder for at yde den bedste service, så du får fornøjelsen af en god container, du kan bruge mange år frem. Når du køber en container skal det naturligvis på sigt blive både billigere og nemmere end at leje, og derfor har vi gode, konkurrencedygtige priser på alle vores muligheder i containersalget.

God sikkerhed

Containersalget hos Box2All garanterer dig en god og robust container, der kan klare lidt af hvert. Containerne er bygget i stål af høj kvalitet. Desuden har du mulighed for at aflåse din container forsvarligt, så du roligt kan have den stående tæt ved din virksomhed og benytte den som et permanent lager. Vi giver altid den bedste service, og har du spørgsmål, så kontakt os.

Optimal opbevaring

Hvis du har brug for at opbevare fugtfølsomme ting permanent, bør du bestille din lagercontainer med isolering. På den måde kan både vejr og vind bare komme an, for dit værktøj, maskiner eller andre ejendele står trygt og godt inde i containeren. Vores rummelige containere giver mulighed for at stable kasser i højden, hvis du vil bruge containeren til at føre arkiv. Vi kan også indrette den, med hylder til depot eller helt simpel som ét stort rum, hvis du udelukkende skal bruge den til maskiner. Det er en billig, nem og hurtig måde at oprette et nyt lager på, da du ikke skal indhente tilladelser fra myndighederne.

Under containersalg kan du blive endnu klogere på standardmål og kvaliteter. Vi kender containernes kvalitet som vores egen bukselomme, for det er de samme modeller, vi bruger, når vi lejer containere ud til både private og erhvervskunder.

Scroll til toppen