Nem indendørs af- og pålæsning hos Box2All

Forestil dig den ideelle af- og pålæsning. Det har vi gjort, og derfor har vi kunnet forudse alle de gener, der normalvist er forbundet med at skulle flytte ejendele – store som små – fra én placering til et nyt sted for opmagasinering. Derfor kan du køre din bil helt ind i depotområdet, hvor du kan stå i en opvarmet gennemkørselsgang og læsse dine ejendele fra bilen eller traileren ned på et lad med hjul. Derefter er det nemt at rulle ladet hen til dit lejede depotrum – opbevaring bør nemlig ikke give ondt i ryggen. Derfor har vi tænkt på tilgængelighed og indrettet vores depotlokaler, således at der ikke er nogle snørklede trapper eller smalle gange, hvor det ikke er til at komme rundt i. Vi har tilmed åbent længe, så du har adgang til af- og pålæsning, når det passer dig!

Box2all - Depotrum
Box2all - Depotrum

Af- og pålæsning under Box2Alls tag

Har du før drømt om et halvtag, når du har skullet flytte dine ejendele fra ét sted til et andet? Hos Box2All har vi naturligvis sørget for indendørs af- og pålæsning, så du er sikker på, at dine ejendele ikke bliver våde af regnen, når du flytter dem. Derudover slipper du for andre dårlige vejrforhold, der ofte kendetegner det danske vejr, og kan i stedet stå i en opvarmet og belyst gennemkørselsgang. Den bredde gennemkørselshal har naturligvis højt til loftet, hvilket tillader, at du nemt kan komme til i bil med høj trailer. Dermed kan du komme tæt på dit depotrum, inden du påbegynder aflæsning. Vi har tilmed sørget for ladvogne, så du kan skubbe frem for at bære dine ejendele frem til dit depotrum.

Slip for slid og slæb

Når vi står op opbevaring, så slipper du for slid og slæb. Gangene er nemlig lavet i en bredde, så du kan komme til på hjul, og du slipper for det slidsomme besvær med at bære dine ejendele over lange afstande. Vores opbevaringsrum er tilmed placeret på lokaliteter uden snævre trapper og krogede gange, der ofte volder besvær, når man flytter fra en ejendom til en anden. Det er altså en form for depothotel, hvor der er tænkt på tilgængelighed og lethed over for vores kunder – for jeres komfort kommer i første række. Vi har dermed sørget for at minimere den tid, du normalt vil skulle slæbe på dine ofte tunge ejendele.

Box2all - Depotrum
Box2all - Ulsted

Disponibel adgang til depotrum året rundt

Det skal være nemt at opbevare sine ejendele. Derfor har vi sørget for, at der udover nem adgang til de lejede lagerrum også er fleksibel adgang. Derfor er det helt naturligt, at du kan komme til dine ejendele hver dag mellem klokken 06.00 og 22.00 – året rundt! Får du pludselig brug for en af dine opmagasinerede genstande, kan du blot svinge forbi på hjul og læsse bilen lige så nemt, som du aflæssede den.

Vi er primært placeret i det nordjyske, og vi sætter en ære i at give vores kunder den allerbedste service, når de vælger vores opbevaringsrum til opmagasinering af deres ejendele. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om vores billige og nemme depotrum.

Scroll til toppen