Handelsbetingelser

Handel på denne webshop indebærer følgende handelsbetingelser.

Betaling

I webshoppen kan man betale med Dankort, Visa, og Mastercard. Så snart betalingen er registreret vil depotrummet blive reserveret og pengene vil blive trukket på kundens konto.

Returnering

Hvis du fortryder et køb, kan du kontakte Box2all indenfor 14 dage. I dette tilfælde er det gældende, at depotrummet eller containeren ikke må være brugt. Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelse, faktura eller bon. Herpå noteres hvilket kontonr.  pengene skal overføres til. Vi overfører herefter pengene til din konto inden 7 hverdage.

Personlige oplysninger

Alle oplysninger overgivet til Box2all bliver behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til en tredjepart.

Levering

Leveringstiden på vores containere afhænger af den pågældende situation. Derfor bedes du kontakte os på 22 22 53 22 eller booking@box2all.dk for yderligere information.

Reklamation:

Hvis varen ved modtagelsen er defekt, transportskadet, eller vi har leveret en forkert vare, kontakt os da straks. Der ydes 2 års reklamationsret på alle varer købt i Box2all's webshop, gældende fra købsdato. Herunder gælder ikke almindelig slid og forkert behandling af varen.

Abonnementsbetingelser

Ved køb af abonnement aftaler – f.eks. medlemskaber og andre løbende ydelser – godkender kunden, at Box2All er berettiget til løbende at gennemføre transaktioner på kundens betalingskort.

Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at Box2All må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (måned eller kvartal eller år), så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres på sidste bankdag før en ny betalingsperiode begynder. Box2All er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode. Eventuelle yderligere beløb skal særskilt godkendes af kunden.

Efter hver enkelt gennemført betalingstransaktion fremsendes kvittering til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af Box2All eller kunden.  Opsigelse kan ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned, når der er gået 3 måneder efter aftalens indgåelse. Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via telefonisk eller skriftlig kontakt til Box2All.

Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra Box2All ændres med et varsel på 45 dage til udgangen af en måned. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.

Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.

Fortrydelsesret

I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for deltagelse i aktiviteter samt billetter til arrangementer, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen af aktiviteten.

Behandling af personoplysninger

Box2All har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. Box2All indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.

De personoplysninger der behandles er navn, adresse og e-mail adresse.

Der registreres ikke personfølsomme oplysninger så som cpr. nr. eller konto/kort numre.

Ved handel gennem webshoppen på box2all.dk registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikrer Box2All, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.

Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.

En registreret kan til enhver tid over for Box2All gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.

Scroll til toppen