Fleksibel opbevaring til mange formål

Hos Box2All kan du tilgå dit depotrum alle årets dage i tidsrummet 06.00 til 22.00. Du kan derfor bruge dit depotrum til opbevaring af ting, du bruger dagligt – som et eksternt skur. Vi er placeret i det nordjyske og tilbyder lokale opmagasineringsmuligheder til et bredt spektrum af private og erhvervskunder, der mangler plads. Vores tilbud er udtænkt, så de er nemme at benytte. Du kan derfor nemt skifte fra ét rum til et andet, hvis dine behov skulle ændre sig og vi tilbyder lagerrum til leje i forskellige størrelser, da vi er klar over, at vores kunder har forskellige formål med lagerpladsen.

Box2all - Depotrum
Box2all - Depotrum

Fleksibel adgang til depotrum

Optimal service for vores kunder – det er dét, vi stræber efter hos Box2All. Derfor har vi gjort det nemt og fleksibelt at tilgå vores depotrum og lagerhoteller. Du har adgang alle årets dage mellem klokken 06.00 – 22.00, så du har mulighed for at svinge forbi, når det passer dig. Vores arealer er oplyste, så du kan føle dig tryg, når du går rundt, og du skal bruge din personlige kode for at komme ind på området, der er forbeholdt vores kunder. Derudover har vi gjort det nemt at køre tæt på depotrummene, så opmagasinering bliver en smal sag. Du skal blot af- og pålæsse under tag i en opvarmet gennemkørselsgang – på den måde slipper du for slid og slæb. Det giver også sig selv, at vi har indrettet os uden stejle trapper og snørklede gange, hvilket gør, at alle vores opbevaringsrum er nemme at tilgå.

Mange størrelser til forskellige behov

Vi har mange forskellige størrelser depotrum og sågar lagerhoteller for erhvervskunder, der har brug for meget plads til opbevaring. Det er tilmed nemt og fleksibelt at skifte fra ét depotrum til et andet, når dine behov ændrer sig. På den måde er du sikker på ikke at skulle betale for mere plads, end du reelt har brug for. Vi har store lagerrum til leje, der allerede benyttes som fleksibelt lager af webvirksomheder, en forlængelse af værkstedet for håndværkere, der mangler plads til værktøjet og arkiv for erhvervskunder, der har brug for et eksternt sted til opbevaring af dokumenter. Uanset dit behov gør vi vores ypperste for at tilbyde et passende lagerrum til leje. Vi har endvidere container udlejning, hvis det kniber med at rykke store og tunge materialer i din private container.

Depotrum - Box2all
Box2all - Depotrum

Høj sikkerhed for alle typer opbevaring

Vin såvel som sofaer. Kunst såvel som dokumenter. Uanset hvad du har brug for at opbevare hos os, har vi sørget for at sikkerheden er i top, så dine ejendele kan stå trygt og urørt i vores depotrum. Vi har nemlig sørget for opvarmning af vores opbevaringsrum. Derudover holder vi også luftfugtigheden nede, så dine ejendele ikke risikerer at tage skade. Vores opbevaringsrum er naturligvis også forsvarligt forseglede, så regn og slud ikke kommer ind til dine værdifulde genstande. Vi er passionerede omkring gode opbevaringsmuligheder, og har gennemtænkt vores tilbud af opbevarings- lager- og depotrum, så du er garanteret en god og nem løsning.

Scroll til toppen