Ofte stillede spørgsmål om depotrum

Leje og opsigelse

Der er ingen bindingsperiode hos os. Du skal blot opsige dit depotrum senest den 15. i en måned og sørge for at tømme det inden månedens udgang.

Nej, det er der ikke. Hos Box2All har viintet depositum, og der er ingen gebyrer. Derudover er lån af låsen inklusiv i prisen.

Ja, hos Box2All har vi ingen fællesrum. Det betyder, at du altid vil have dit eget rum, som andre ikke har adgang til. Alle rum er aflåste og ingen har hverken mulighed for at komme i nærheden af eller se dine ting.

Du tager blot kontakt til os, også finder vi et rum, som passer til dit nye behov.

Prisen på et depotrum varierer efter rummets størrelse. For at give dig en præcis pris, skal vi først vide lidt om dit behov. Du kan derfor til enhver tid kontakte os og hører nærmere. Dette er ganske uforpligtende.

Vi hjælper dig med at finde det depotrum, som passer til dit behov og få minutter efter er rummet dit og klar til brug.

Betaling foregår månedligt. Vi anbefaler, at du tilmelder dig Betalingsservice, så kører det hele automatisk. Du sparer samtidig eventuelle bankgebyrer og samtidig også tid.

Du kan reserverer et depotrum ved at opsøge en af vores afdelinger. Derudover kan vi kontaktes på telefon 22 22 53 22 og mail booking@box2all.dk.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, så hjælper vi dig gerne på vej. Vi skal gerne have din endelig opsigelse på mail, på den måde er opsigelsen dokumenteret fra dags dato.

Nej, hvis du først skal bruge rummet midt på måneden betaler du naturligvis blot for de resterende dage i måneden.

Hos os kan du leje et depotrum lige så længe, du ønsker.

Ja, du kan sagtens leje et rum i blot en måned. Depotrummet skal blot være opsagt senest den 15. i måneden.

Nej, hos Box2All er der intet depositum. Der er derudover heller ingen gebyrer, hvis du tilmelder dig Betalingsservice.

Nej, det skal du ikke. Vi vil altid stå klar til at hjælpe dig hurtigst muligt. Vi anbefaler dog, at du alligevel booker det, så snart du ved, hvornår du har behov for rummet.

Load More

Hvordan fungerer det?

Vi tilbyder at forsikre dine ting fra kun 19 kr. om måneden. På den måde er du forsikret lige så godt som, hvis tingene stod hjemme. Kontakt os, så finder vi en forsikring, som passer til dig.

Vores mindste rum er omkring 5 m3, og de største er 31 m3. Vi hjælper dig med at finde den rette størrelse. Der er ingen grund til, at du betaler mere end nødvendigt, og du skal derfor ikke leje et rum, som er alt for stort.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse depotrum du skal bruge, er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har god erfaring, og er dermed i stand til at give dig den rette rådgivning. Vi ønsker, at vi sammen kan finde den helt rette løsning for dig.

Box2All er rimelig nyopstartet. Vi havde vores første kunder i 2018, og er rigtig glade for måden, som vi er blevet taget i mod i lokalområderne.

Du har adgang til dit depotrum i vores åbningstid. Alle dage fra kl. 6.00–22.00 hele året rundt.

Du kan leje et depotrum i enten Pandrup eller Ulsted. Måske kommer der snart flere byer til?

Du skal blot kontakte os, og så kan vi udlevere din kode, når vi har identificeret dig med dit rum.

Det er kun dig, der har nøgle til dit depotrum. Det betyder, at det vil kræve, at vi udskifter din lås. Kontakt os, hvis uheldet er ude.

Det er helt op til dig i hvilken afdeling og hvor mange depotrum, du ønsker at have.

Ja, der er mulighed for at læsse af indenfor i tørvejr. Her kan du benytte dig af vores palleløftere og forskellige transportvogne, så du nemt kan flytte tingene til dit rum.

Ja, der er altid tørt og varmt og uden store temperaturudsving. Depotrummene er opvarmede, så der altid er minimum 13 grader.

Nej, hos os er lås af rummet inklusiv i prisen. Du skal derfor ikke selv bekymre dig om dette, og du vil være den eneste med adgang til rummet.

Vi har overvågningskameraer i hver af vores afdelinger. Derudover er området beskyttet, og du kan regne med, at dine ting vil stå trygt, rent og tørt.

Load More

Hvad kan/må et depotum bruges til?

Af sikkerhedsmæssige grunde er det strengt forbudt at opbevare brandfarligt materiale, genstande med fare for eksplosion, andre miljøfarlige genstande samt andet skadeligt gods. Ønsker du at benytte rummet til opbevaring af maskiner, skal disse tømmes for brændstof, olie og lignende væsker. Det er derudover ikke tilladt at opbevare fødevare, ildelugtende genstande og dyr i rummene. Er du på nogen måde i tvivl om dine tiltænkte genstande måde opbevares, er du altid velkommen til at kontakte os.

Der er mange, der med glæde opbevarer der dæk hos os. Rummene er velegnede til opbevaring af både sommerdæk og vinterdæk. Du kan leje små rum, hvis dit behov kun er til opbevaring af dæk eller et større rum, så du kan have flere ting.

Det er muligt for erhvervskunder og leje et rum. Det kan være nødvendigt, hvis man ikke selv har lagerkapacitet. Kontakt os hvis du er interesseret i en aftale. Som en ekstra bonus, kan vi aftale, at vi håndtere modtagelse af eventuelle fragtmænd.

Ja, du må gerne opbevare din motorcykel hos os. Der er flere af vores kunder, som ikke selv har plads hjemme, som bruger depotrummet til deres motorcykel. Her kan den stå i sikkerhed og læ for vind og vejr. Du skal blot sørge for at tanken er tom, og der skal være en bakke under den til eventuelt oliespild. Du kan også benytte rummet til din havetraktor eller crosser.

Load More

Scroll til toppen