Lej en container privat, og gør det nemmere at flytte

Én af de helt store hovedpiner, du kan stå med, når du enten skal flytte og renovere, er, hvor du skal opbevare dine ejendele, mens det hele står på. Der er containere en rigtig god mulighed, og hos Box2All lejer vi vores containere ud til både erhvervs og private kunder. Så når du pludselig oplever et behov for ekstra plads til at opmagasinere nogle ejendele af den ene eller anden grund, så bør du overveje en af vores containere.

Vores sikkerhed er naturligvis i top, da containerne både er en enkel og sikker måde at opbevare dine ejendele på, så de ikke udsættes for hverken byggestøv eller tyveri. Vi placerer containeren efter dine anvisninger, så den kan stå lige uden for din dør eller i din baghave, så du er fri for at rejse langt efter dine ting, når der lige er noget, du mangler. Vi er tilmed fleksible i vores lejeperioder, så får du behov for at leje en container i en længere periode, end du først havde forudset, så kan vi forlænge din lejeperiode.

Box2all - Container

Flyt uden stress

Når du skal flytte, er der ofte mange ting, der skal på plads, inden du kan flytte dine ting ind i din nye lejlighed eller bolig. Det kan være en udfordring, fordi du ikke ved, hvor du skal opbevare dine ejendele i mellemtiden, mens du for eksempel får malet eller slebet gulve. Derfor er det oplagt at vælge en container som opmagasineringsmulighed, så du ikke skal bekymre dig for, om dine ejendele står sikkert, og hvorvidt de er til gene for andre. Det er altså en rigtig god løsning at overveje en container, når du som privatperson står over for en flytning eller renovering og gerne vil kunne fokusere på det, frem for på opbevaring af dine ejendele. Vi er fleksible i forhold til perioder, og vi bringer containeren derhen, hvor det passer dig bedst, så vi altid finder en løsning, der passer på dine specifikke behov. Så har du altid dine ejendele tæt på, og kan hurtigt finde dem frem, når du pludselig mangler dem. Containerne er indrettet, så de er rumlige og ved at stable flyttekasser, kan du få plads til rigtigt meget i din container.

Fleksibelt og nemt

Vi både leverer og afhenter vores containere, så du kan sagtens betragte den som et midlertidigt ekstra skur. Når du først har bestilt din container, er vi hurtige til at levere den på den aftalte adresse, så du kan komme i gang med din ombygning eller flytning. Vi er primært baseret i Nordjylland, men vi strækker os naturligvis langt for altid at kunne yde dig den absolut bedste service.

Du kan leje både isolerede og ikke-isolerede containere, alt efter hvad du skal opbevare. Ofte vil dine private ejendele være fugt- og temperaturfølsomme, og det er derfor en god ide at leje en isoleret container. Lagercontainere med isolering mindsker kondensdannelse, og dine ejendele tager dermed ikke skade af de til tider store temperatursvingninger i det danske vejr. Du kan derfor trygt opmagasinere dine ejendele i så lang en periode, som du behøver uden at frygte for, om de tager skade.

Læs mere om, hvilke størrelse containere vi tilbyder private, eller giv os et opkald, hvis du har spørgsmål.

Box2all - Container
Scroll til toppen