Lej din container til erhverv hos os

Behov for opbevaring kan hurtigt variere i en virksomhed. Derfor tilbyder vi fleksibel leje af containere til erhverv, der kan stå hos dig som et mobilt lager. Containerne kan lejes i både korte og lange perioder, og er dermed en ideel løsning, hvis din virksomhed er sæsonpræget, og du derfor i perioder har brug for mere lagerplads. Det kan også være, I står over for at bygge om og mangler et sted, hvor I kan opbevare jeres kontorartikler. Vi er fleksible i både lejeperiode og indretning af containerne, så I får præcis den løsning, der passer bedst til jeres behov. Det er tilmed langt billigere og nemmere end at leje ekstra lagerplads i faste lokaler, da containeren geografisk kan placeres tæt på jer, og I ikke binder jer til en længere periode, end I reelt skal bruge.

Box2all - Container på lastbil
Box2all - Container på lastbil

Specialbygget container til optimal opbevaring

Det kan være både dyrt og en anelse usikkert at investere i en tilbygning, hvis I ikke er sikre på, om væksten vare ved, eller hvis jeres lagerbehov varierer meget. Derfor er en lagercontainer et rigtigt godt alternativ til en tilbygning, når I vokser jer for store til jeres nuværende lokaler. Der er nemlig ikke behov for det store forarbejde, du kan blot gribe knoglen og ringe os op – så garanterer vi dig den bedste service. I løbet af ganske få arbejdsdage finder vi en container, der passer til dine behov, så du hurtigt kan få løst dine udfordringer med opbevaring.

Der er tilmed mulighed for, at vi kan indrette containeren, så den passer til dine behov, og vi lejer dem ud både isolerede og uisolerede. Selvom vi er nye på container-markedet, så er det en naturlighed for os at finde ud af, hvilken container der giver dig og din virksomhed det optimale udbytte.

Opbevaring, der passer til dig

Udover at være specialbygget, så er din container tæt, så hverken vejr eller vind slipper ind. Dermed kan du trygt opbevare alt fra værktøj til vigtige dokumenter eller noget helt tredje uden at frygte for, at det tager skade. Vi har naturligvis en stor forståelse for, at mange materialer ikke tåler fugt, og derfor er vores containere isoleret, så de er beskyttet mod kondens. Dermed undgår vi også, at der sker store temperaturudsving i containeren, så kontorartikler såvel som papirer og værktøj findes i samme stand, så snart I får brug for det. En container er derfor et godt valg til et ekstra lager, når I vil opbevare jeres ejendele på en sikker og god måde.

Sikkerheden i top

Vores containere giver dig mulighed for at opbevare dit udstyr på en sikker måde og er et godt værn mod langfingrede tyveknægte. Du kan nemlig aflåse containeren, så den fungerer som et ekstra lager til opmagasinering af din virksomheds ejendele eller som et skur, hvor I opbevare jeres værktøj. En container er en rigtig god mulighed for både store og små virksomheder, da det er en billig, hurtig og fleksibel måde at skaffe ekstra plads til opbevaring, så snart behovet melder sig.

Box2all - Container
Scroll til toppen