Ofte stillede spørgsmål om containere

Priser og betingelser

Ja, du kan leje det antal containere, som du ønsker.

Prisen afhænger af afstanden fra vores depot. Du kan altid kontakte os på 22 22 53 22, for konkrete prisoplysninger.

Opsigelsesvarslet er 14 dage fra, vi har modtaget din opsigelse. Opsigelsen skal være modtaget skriftlig på mail med slutdato angivet, navn, kundenr, telefonnummer og adressen, hvor containeren skal afhentes.

Hvis du ønsker at kontakte os, skal du sende en skriftlig opsigelse til os på mail. Oplys i mailen hvilken dato, vi kan afhente containeren fra.

Det kan du tro. Ring på 22 22 53 22, så får vi en container leveret på den ønskede adresse, så hurtigt som muligt.

Ja, der er rabat, hvis man lejer en container over en længere periode.

Ja, hos Box2All udlejer vi både til private og erhvervskunder.

Load More

Hvordan fungerer det?

Når du lejer en container, er det gennem din indboforsikring, at tingene i containeren forsikres. Nogle indboforsikringer inkluderer som standard skader under flytning og ved opmagasinering uden for hjemmet. Det er dog en god idé at tjekke ens police. Nogle gange kræver det, at det skal meddeles til forsikringsselskabet, og det kan være, at der betales en ekstra præmie for det.Hvis lastbilen, der transporterer containeren, er involveret i en ulykke, vil det dog typisk være vognmandens transportforsikring, som dækker for eventuelle skader på tingene.

En High Cube containere er en container, der er højere end en almindelig container. Det svarer til, at den er 1 fod højere.

En flyttebox er en container, der anvendes til flytning. Med en flyttebox, kan du flytte direkte fra A til B, men du kan også få containeren med alle dine ting opmagasineret i en periode, hvis du ikke skal lige med det samme.

En 20 fods container er 606 cm lang. Indvendigt er en 20 fods container 590 cm lang.

Den kræver 14 ampere.

En 20 fods containers udvendige mål er 606 cm lang, 244 cm bred og 259 cm høj. Indvendigt måler 20 fods containeren 590 cm, 235 cm og 239 cm. Det giver dermed et rumfang på 32,2 m3. Den indvendige størrelse på en isoleret container er lidt mindre. Her vil rumfanget være 28 m3.

Kontakt os på 22 22 53 22 eller booking@box2all.dk. Så hjælper vi dig på vej.

Nej containeren skal stå på din grund. Enten i indkørslen eller på græsplænen. Ellers skal den kunne placeres i en parkeringsbås uden afgift. Skal du bruge pladsen til opbevaring, men har ikke slev plads på din grund, kan du benytte dig af vore mulighed for at opbevare den for dig eller leje et depotrum.

Ja, du kan leje en plads til containere hos os.

Vi er altid klar med gode råd og rådgivning. På den måde kan vi komme frem til den rette løsning for dig, hvad end det gælder leje af en container eller et depotrum. Kontakt os på 22 22 53 22 eller box2alldk@gmail.com. Så hjælper vi dig på vej.

I sådanne tilfælde vil vi benytte en kran, som kan løfte containeren op over hækken.

Ja, vi er nyopstartet, og derfor er vores containere fortsat helt nye. Vi vil derudover få nye containere løbende, så vi opretholder en god stand på alle containere.

Ja, vi leverer til den ønskede adresse.

Load More

Hvad kan/må en container bruges til?

Ja. Vi tilbyder leje af en speciel lås til vores containere, som gør, at det er helt sikkert at opbevare sine ejendele i containeren.

Ja, det kan du sagtens. Du kan leje en dækcontainer, som er inklusiv dækreoler.

Ja, der er mange, der lejer vores containere med formål om at opbevare møbler. Vi anbefaler dog, at man vælger en isoleret container, hvis den skal bruges over vintermånederne. Alternativt kan du leje et depotrum, som altid er opvarmet.

Du kan leje en godkendt kølecontainer, som er beregnet til temperaturfølsomme fødevarer. Kølecontainerne kan indstilles så temperaturen passer til de ønskede typer af fødevarer.

Load More

Scroll til toppen